Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Quatre produccions catalanes es situen al Sevilla Festival de Cine Europeo

En festivals

'Othello', 'La última isla', 'Volar' i 'Luisa no está en casa'

Del 2 al 10 de novembre es celebrarà la novena edició del Sevilla Festival de Cine Europeo, la primera dirigida per José Luis Cienfuegos, desprès de la seva sortida del Festival de Gijón.
 
A la programació competitiva han estat escollides tres produccions catalanes: Othello, dirigida per Hammudi Al-Rahmoun (Escándalo Films, Corte y Confección de Películas), un sorprenent primer llargmetratge d'aquest ex alumne de l'ESCAC, escollit a la secció Las nuevas olas; el documental Volar de Carla Subirana (Zentropa International Spain, Pandora Cinema), que competirà a Eurodocs, i el llargmetratge fantàstic La última isla de Dácil Pérez Guzmán (Fausto Producciones, Rainbow Films & Video, Sakai Films), participant d'Europa Junior.

A banda d'aquestes tres cintes, també serà present el curtmetrage Luisa no está en casa de Celia Rico (Amorós Produccions), que va ser estrenat al Festival de Venècia, sent l'única representant de tot l'Estat espanyol en aquesta edició. El curt formarà part de la secció no competitiva Panorama andaluz.

Festivals

Espanya - Sevilla

02/11/2012 - 10/11/2012

Busques una Notícia?