Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tres produccions catalanes viatgen al Festival Internacional d'Animació de Stuttgart

En festivals

El festival se celebrarà del 30 d'abril al 5 de maig.

L'Stuttgart International Festival of Animated Films (ITFS) és un dels esdeveniments més destacats del cinema animat de tot el món. És una plataforma pels professionals del sector on es poden presentar els projectes davant un públic ampli i estimulant. Aquest any, l'ITFS celebra la seva 26a edició i tres produccions catalanes han estat seleccionades a participar en el certamen.

Per una banda, el llargmetratge animat de Fermin Muguruza, Black is Beltza (Set Màgic Audiovisual, EiTB-Euskal Irrati Telebista, Black is Beltza AIE, Talka Records, Elkar, Barton Films, Film Factory Entertainment), a més d'estrenar per primera vegada a Alemanya, ha estat seleccionat a participar en la competició AniMovie, secció del festival que mostra un conjunt de llargmetratges animats internacionals. Els seleccionats opten al premi al millor llargmetratge animat.

D'altra banda, el nou projecte en desenvolupament de Magoproduction, The Light of Aisha, competirà per obtenir el German Animation Screenplay Award, un premi que busca promoure projectes alemanys atractius per posteriors llargmetratges animats.

A més, la producció Matilda d' Eduard Puertas i Irene Iborra (Citoplasmas, La Boîte... Productions, Films du Nord) aterrarà a la secció Tricks for Kids 1, on es projectaran els films amb la presencia de part de l'equip per resoldre els dubtes del públic. La producció segueix el seu recprregut després de passar per Clermont-Ferrand i ANIMAC.

Més informació sobre l'ITFS 2019 en aquest enllaç.

Mercats

Alemanya - Stuttgart

01/05/2019 - 03/05/2019

Sector: Animació

Festivals

Alemanya - Stuttgart

30/04/2019 - 05/05/2019

Busques una Notícia?