Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Talent català al festival de Sitges 2015

En festivals

La 48ª edició del festival se celebrarà del 9 al 18 d'octubre de 2015

La 48ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 9 al 18 d'octubre, compta un any més amb un abundant número de produccions catalanes.

A la secció Oficial Fantàstic en Competició competeixen El Cadàver d'Anna Fritz, d’Hèctor Hernández Vicens i Vulcania, de José Skaf.

Pel que fa als curtmetratges catalans de la secció Oficial Fantàstic Curts destaquen: Graffiti, de Lluís Quílez (Euphoria Productions, Ainur Films), Home is where your Heart Is, de Christian Medina i Ramses Albiñana (Albiñana Films), Senseless, d’Adrián Torres (Qumul Emotion Producers), Vamp, de Denise Castro (ESCAC Films) i Zero, de David Victori (Life & Pictures, Scott Free Productions, Tilma Films).

Oficial Fantàstic – Projeccions Especials projectarà Segon Origen, de Carles Porta i Summer Camp, d'Alberto Marini.

A la secció Noves Visions One destaca La Novia, de Paula Ortiz. A Noves Visions Plus s’estrenarà Sacramento, de Carlos Cañeque. I a Noves Visions Curts hi trobem: Formas de Jugar, de Gemma Blasco (El Dedo en el Ojo), L’encenedor Quàntic, de Pau Escribano (Minoria Absoluta) i Mirvia, de Marina Gatell.

Dins la mateixa secció, a l’apartat SGAE Nova Autoria, onze curtmetratges d’alumnes d’escoles de cinema catalanes competiran pels Premis SGAE Nova Autoria al millor guió, millor direcció i millor música original. Aquests són: 10 Miles to Bisbee, d’Oriol Rigata, Corto Milenio, de Bea Gil (Escola d’Animació Serra i Abella), Dona i Ocell, de Nicolás Gutiérrez Venhammar, El Viatge Glauber, de Fermín Sales, Fiction in Fiction, d’Humbert Campins i Ignacio Malagón (EMAV), Musicidi, de Ferriol Tugues, Peus Freds, de Júlia Badosa (Plató de Cinema), Soleá, Els Néts dels Altres Catalans, de Marc Hernández i Maria Llinars, Sólo Eres..., d’Aitor Hachea (Catalonia Film School), Vida i Reflex, de Julia García (URL) i Xemeneies, Fum i Incerteses, d’Isaac Carbonell (URV).

D’altra banda, el documental Les Pel·lícules Maleïdes Existeixen, de Sebastià d’Arbó (D’Arbó Productions, Teva Films) i els curtmetratges Alien Inside, d’Alfonso García, Caradecavall, de Marc Martínez, Jealousy, de David Barrera (The Factory Entertainment, Visum) i Silente, de Paco Ruiz (ESCAC Films) han estat seleccionats a la secció Brigadoon.

Finalment, The Forsaken, de Yolanda Torres (Afilm International Film Workshop) es projectarà a la secció Sessió Especial.

 

Line-up Catalan Films & TV

Festivals
Notícies relacionades
Busques una Notícia?