Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Sis produccions catalanes seleccionades al Toronto International Film Festival 2019

En festivals

El certamen se celebrarà del 5 al 15 de setembre. En aquesta edició, sis produccions catalanes formen part del programa del festival.

 

En la secció Contemporary World Cinema participarà el tercer llargmetratge de Mattie Do, La Llarga Caminada (Screen Division, Lao Art Media, Aurora Media Holdings, 108 Media), una història dramàtica que se situa a l’Estat de Laos. 

El llargmetratge de Galder Gaztelu-Urrutia, La plataforma (Zentropa Spain), ha estat seleccionat a participar en la secció Midnight Madness, una selecció de cinema d’acció, horror i fantàstic. 

Com a curtmetratge participarà Suc de síndria d'Irene Moray (Distinto Films), producció que forma part del programa Shortcat 2019. 

D’altra banda, pel que fa a la secció Special Presentations, on es troben estrenes de referència de cineastes mundials destacats es troba Red avispa d’Oliver Assayas (Nostromo Pictures, Scope Pictures, CG Cinéma, RT Features). 

Finalment, en la secció Wavelenghts, secció que agrupa pel·lícules de veus atrevides i autònomes del cinema, participarà l’última producció d’Albert Serra, Liberté (Andergraun Films, Rosa Filmes, Idéale Audience, Lupa Film) i el film O que arde d'Oliver Laxe, un film impulsat pel Màster en Documental de Creació i que el director va comptar amb la col·laboració de nou alumnes del Màster en diverses fases del procès de creació.

Més informació sobre el Toronto International Film Festival 2019 en aquest enllaç

Festivals

Canadà - Toronto

05/09/2019 - 15/09/2019

Busques una Notícia?