Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

8 empreses catalanes assisteixen al Marché du Film Court Clermont-Ferrand

En mercats

'16 de decembro', d'Álvaro Gago participa a la Competició Internacional

El Festival internacional de curtmetratges de Clermont-Ferrand, que se celebra del 31 de gener al 8 de febrer, ha seleccionat el curtmetratge 16 de decembro, dirigit per Álvaro Gago (Ringo Media, Sombriza Films) a la secció Competició Internacional.

Enguany Catalan Films & TV presenta la tretzena edició del catàleg Shortcat 2020, el programa per a la promoció internacional del curtmetratge català. 8 curtmetratges en formen part: Panteres d’Èrika Sánchez (Antivaho Cinematográfico), Daucus Carota de Carla Linares (Nanouk Films), El màrtir de Fernando Pomares (Travelogue Studios), Xiao Qiang, primer somni Xisi Sofia Ye Chen (La Selva Ecosistema Creatiu), Coque Miguel Ángel Faura, Juanma Falcón (Somos Acme), Marleni, no Marlen de Carmen Aumedes (ESCAC Films), Quan acabi l’estiu de Marina Espinach (Bande à part, El dedo en el ojo).

Un any més, Catalan Films & TV disposa d'un espai a l'estand 36 del mercat de Clermont-Ferrand, considerat el Cannes del curtmetratge i cita obligada per al sector curtmetratgista internacional. 8 empreses catalanes hi assisteixen: ApemanStudio, FILMETS Badalona Film Festival, Marvin&Wayne, MECAL, Plano K Films, Ringo Media, Terror Molins - Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, TV3 - Televisió de Catalunya. 

El dimecres 5 de febrer a les 10:00h es celebrarà al stand de Catalan Films & TV la sessió organitzada pel mercat, Meet & Greet per tal de donar a conèixer les activitats de Catalan Films & TV i presentar la delegació catalana assistent. 

Llibret Catalan Films & TV @ Clermont-Ferrand International Short Film Festival and Market 

Line- Up

 

Busques una Notícia?