Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tres projectes catalans seleccionats a la trobada Small is Biútiful

En mercats

A més, 5 films catalans participaran al festival Different! 12

En el marc del festival Different! 12 L'autre cinema espagnol, que enguany celebra la seva 11a edició del 17 al 26 de juny a la París, es celebra la trobada professional Small is Biútiful, on tres projectes catalans han estat seleccionats per participar-hi:

  • Els encantats d' Elena Trapé (Coming Soon)
  • Quiéreme siempre de Nuria Gago (Sábado Películas/Xoubiña Films)
  • Vonlenska de Jordi Roiger (Utopía Global)

Small is Biútiful està organitzada per la Comisión de Cine de Ile-de-France i Espagnolas en París, en associació amb la revista Variety i amb el suport de d'entitats de promoció audiovisual com Catalan Films & TV i es celebrarà el 26 de juny. L'objectiu de l'activitat consisteix en la presentació de projectes de llargmetratge a un grup selecte de professionals de la regió parisina Île de France, a efectes de portar-los a execució conjuntament.

A més, cinc produccions catalanes formen part de la programació del festival Different! 12. Les seleccionades són Els dies que vindran de Carlos Marqués-Marcet (Lastor Media, Avalon), Ana de dia d'Andrea Jaurrieta (No hay banda, Andrea Jaurrieta PC, Pomme Hurlante Films), Love me not de Lluís Miñarro (Lluís Miñarro, Piano Producciones Cinematográficas),  Reservat al personal  de Neús Ballús (El Kinògraf, Ikiru Films, Televisió de Catalunya, Les Films Hatari) i Jaulas Nicolás Pacheco (A Contracorriente Films, Suroeste Films, Spal Films).

Més informació sobre el Small is Biútiful en aquest enllaç

Mercats

França - Paris

26/06/2019 - 26/06/2019

Sector: Documentals, Ficció

Festivals

França - Paris

17/06/2019 - 26/06/2019

Notícies relacionades
Busques una Notícia?