Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

MEDIMED obre la convocatòria per a la inscripció de projectes i programes de documentals

En mercats

La data límit d'inscripció és el 31 de juliol

La 15ª edició del Mercat de Documental Euro-meditarrani (MEDIMED), que es celebrarà a l'Hotel Calipolis de Sitges del 17 al 19 d'octubre, ha obert la convocatòria d’inscripció de projectes i programes de documental. La data límit d'inscripció és el 31 de juliol.
 
MEDIMED ofereix un espai de negoci real, dissenyat per facilitar l’intercanvi creatiu i professional entre els productors independents, les televisions i els distribuïdors internacionals, amb la finalitat de promoure la coproducció de documentals a Europa i als països del sud de la Mediterrània.Les condicions d’inscripció són les següents:
  • Els projectes en desenvolupament han de tenir com a mínim el 25% del seu finançament garantit i/o un acord d’emissió i/o coproducció. S’accepten totes les temàtiques i gèneres i cal aportar amb el tractament, un teaser de 3’ de durada.
  • Els documentals acabats han d’estar produïts el 2013 o el 2014 i poden tractar qualsevol contingut. Únicament s’accepten versions per a slots de televisió. Les produccions del 2014 hauran d’estar finalitzades al Setembre, com a molt tard.
PITCHING FORUM: un comitè de selecció internacional seleccionarà 26 projectes que es presentaran als commissioning editors de les principals cadenes de televisió en sessions de pitching moderades per John Marshall.
 
DOCS GALLERY: els documentals seleccionats estaran disponibles a la Videoteca per ser visionats per una cinquantena de compradors i distribuïdors internacionals.
 
 
La data límit per a la inscripció de projectes i programes és el 31 de juliol. Podeu obtenir els formularis d’inscripció a la web o sol·licitar-los a través del correu electrònic de l’organització.
 
Organitzat per l’Associació Internacional de Productors Independents de la Mediterrània (APIMED), MEDIMED compta amb el suport d’Europa Creativa Sub-Programa MEDIA, l’ICEC, l’ICAA, l’IEMED, CATALAN FILMS&TV i la DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Mercats

Catalunya - Sitges

17/10/2014 - 19/10/2014

Sector: Documentals

Busques una Notícia?