Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Més de trenta empreses catalanes participaran a l’edició d’enguany de MIFA

En mercats

El Marché International du Film d'Animation – MIFA, el mercat del Festival d’Annecy, se celebra enguany del 11 al 14 de juny a Annecy, França. Una delegació que compta amb més de 30 empreses catalanes assistirà al mercat. Com cada any, Catalan Films & TV posa a disposició d’aquestes empreses un estand, el 4.C19, per poder organitzar reunions i trobades.

També hi ha participació catalana a l’activitat d’indústria Gap Financing: Meet the Producers on es presenta el projecte Josep, una coproducció franco-belga-catalana (Les Films d'Ici Méditerranée, In efecto, Les films du Poisson Rouge, Promenons nous dans les bois, Lunanime BVBA, B-Water Studio). 

Finalment, el projecte es va emportar el Gan Foundation Award for Distribution que consisteix en una dotació econòmica de 20.000€ per el distribuïdor francès que adquireixi el projecte.

A més, les produccions catalanes El cocodril no em fa por de Marc Riba i Anna Solanas (I+G Stop Motion) i Deseisaocho (D6A8) “Limones” de Daniela Godel (Deseisaocho La Banda) han estat seleccionades a participar al Festival Internacional de Cinema d’Animació Annecy. 

 

Llibret Catalan Films & TV a MIFA 2019.

Line-Up Catalan Films & TV.

Mercats

França - Annecy

11/06/2019 - 14/06/2019

Sector: Animació

Notícies relacionades
Busques una Notícia?