Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

44 companyies catalanes assisteixen al MIPTV 2010

En mercats

Diversos projectes de recent creació seran presentats a la propera edició d'aquest mercat. La marca Catalan Cartoons inicia el seu recorregut.

Catalan Films & TV assisteix com cada any al MIPTV acompanyant 44 companyies catalanes, les quals s'ubicaran sota la umbrel·la d'aquesta institució. Les empreses catalanes presents en aquest mercat de televisió són productores i distribuïdores especialitzades principalment en animació i documental, gèneres en els quals som pioners, tot i que també s'hi traslladaran altres companyies del sector. Moltes d'aquestes empreses assistiran alhora al MIPDoc, un mercat exclusiu de documentals que se celebra dos dies abans del MIPTV, també a Cannes.

En aquesta edició CF&TV ha compactat els seus espais en un espai de recepció de participants i informatiu al costat de Televisió de Catalunya. Aquest no és un fet casual, donada la importància de què CF&TV es presenti al costat del nostre broadcaster nacional, que per altra banda actua com a coproductor de la majoria de programes que es presenten al mercat i en molts dels casos fa també les vendes internacionals d'aquestes produccions. Una segona zona acull les empreses d'animació catalanes sota la marca de nova creació "Catalan Cartoons", que es proposa a partir d'ara com la marca que definirà els productes i les empreses catalanes d'animació. Aquesta és una primera implementació que es pretén consolidar de cara al MIPCOM, també a Cannes, i que coincideix amb el mercat MIPJunior genuïnament dedicat a l'animació.

Pel que fa a les produccions, en aquesta edició trobarem projectes de nova creació, entre ells la mini-sèrie Ull per Ull produïda per Rodar y Rodar, Les Veus de Pamano produïda per Diagonal TV i Mallerich Films Paco Poch i Connection una producció de Prodigius Cinema -tots ells amb coproducció de Televisió de Catalunya- els quals es presentaran dins les novetats de Bavaria Film, el seu distribuïdor internacional. La seva presentació tindrà lloc el dilluns 12 d'abril al Palais des Festivals i comptarà amb la col·laboració de Catalan Films & TV i de Televisió de Catalunya.

Aràbia de Jordi Llompart, una producció d'Òrbita Max en coproducció amb Televisió de Catalunya, també es presentarà de la mà del seu agent de vendes internacional Explora Films. Aquesta sèrie documental de tres episodis de 52 minuts o d'un únic episodi resum de 60 minuts, segueix l'aventura de la primera expedició contemporània que recorre la península aràbiga. A més, la jove productora MundoDoc presentarà el documental Surviving Guatemala.
Mercats

França - Cannes

12/04/2010 - 16/04/2010

Sector: Televisió

Notícies relacionades
Busques una Notícia?