Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana al Festival de Cannes

En mercats

Catalan Films & TV serà present novament al Marché du Film amb un pavelló propi

Del 17 al 28 de maig es celebra la 70ena edició del Festival de Cannes. Per segon any consecutiu, el programa d’internacionalització Catalan Films & TV serà present  al Village International del Marché du Film amb pavelló propi: el número 215, al Pantiero Side. El recinte acollirà a les més de 80 empreses i institucions catalanes que assistiran al festival i al mercat.

En la present edició, el curtmetratge català Els desheretats, dirigit per Laura Ferrés (Inicia Films), ha estat seleccionat a la Semaine de la Critique. A més, el film restaurat per la Filmoteca de Catalunya, El sol del membrillo de Victor Erice es projectarà a la secció Cannes Clàssics, una selecció de films que permet mostrar el treball de restauració del patrimoni realitzat per empreses de producció, filmoteques o arxius d'arreu del món.

Per la seva banda, en el marc del Marché du Film, 8 títols catalans es projectaran davant compradors internacionals: Una mújer fantástica de Sebastián Leilo (Setembro Cine, Fabula, Komplizen Film, Muchas gracias, Participant Media), Black Hollow Cage de Sadrac González-Perellón (Assallam), Brava de Roser Aguilar (Setmàgic Audiovisual, Televisió de Catalunya, Iberrota Films, TV On Producciones), Nadie nos mira de Julia Solomonof (Miss Wasabi Films,Aleph Motion Pictures,Cepa Audiovisual,Epicentre Films,La Panda,MadLove Film Factory, Perdomo Productions,Taiga Films,Travesia Producciones),  Pàtria -La llegenda de Otger de Cataló i els 9 barons de la fama de Joan Frank Charansonnet (Dejavu Films), Estiu 1993 de Carla Simón (Inicia Films, Avalon), Incerta glòria d'Agustí Villaronga (Massa d'Or Produccions, Televisió de Catalunya, Urresti Producciones), Sólo se vive una vez de Federico Cuevas ( A Contracorriente Film, Bowfinger International Pictures, MyS Produccion, Quexito Films, Telefe).

 
Els curts catalans també seran presents a Cannes, a l'espai del mercat dedicada al curtmetratge, el Short Film Corner,  punt de trobada de la indústria del curtmetratge. El programa de Catalan Films & TV per a la internacionalització del curtmetratge català, el ShortCat 2017, serà accessible als compradors i distribuïdors internacionals al costat d'altres 14 produccions catalanes. 
 
També trobem presència catalana a la secció Goes to Cannes del mercat on els festivals més prestigiosos presenten una selecció de treballs work in progress en cerca de distribuïdors o sales agents. Així, el llargmetratge d'animació Memorias de un hombre en pijama de Carlos Fernández (Dream Team Concept, Lady Big Films, TVE)  es presentarà a la secció Annecy Goes to Cannes. Mentre que el llargmetratge de ficció Once Upon a Time in Jerusalem de David Muñoz i Adrián Cardona serà presentat a la secció Frontieres goes to Cannes. 

Per últim, SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya celebrarà la seva cinquantena edició en dos actes: el dia 21 de maig dins el Fantastic Fanatics Mixer  i el dia 22 de maig al pavelló de Catalan Films & TV. 

Mercats

França - Cannes

17/05/2017 - 26/05/2017

Sector: Animació, Documentals, Ficció

Festivals

França - Cannes

17/05/2017 - 28/05/2017

Notícies relacionades
Busques una Notícia?