Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Sessió informativa: Oportunitats per als productors catalans al PRODUCTION FINANCE MARKET

En mercats

Lloc: Centre d’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, 08002 Barcelona)Data: Dimecres 26 d'abril de 2017Hora: 09:45h - 12:30h
 
Catalan Films & TV, l’Oficina d’Europa Creativa Media Desk – Catalunya i l’Àrea de l’Audiovisual de l’ICEC, organitzen una sessió informativa sobre el Production Finance Market i Micro Market, les línies principals dels mercats i com presentar projectes i criteris de selecció d’aquests.
El Production Finance Market es celebrarà a Londres a l'octubre i consisteix en dos dies de reunions en format “speed-dating”. El mercat es troba en la seva onzena edició i està associat al BFI London Film Festival. Els mateixos dies es celebra també el Micro Market; de format similar a l’anterior però enfocat a projectes de pressupost més reduït.
Encoratgem a tots aquells productors que es van presentar a la convocatòria de desenvolupament de projectes de l’ICEC o de MEDIA, tant els seleccionats com els no seleccionats, a assistir a la sessió.Per  a confirmar assistència a la jornada cal emplenar el següent formulari.  Aforament limitatPrograma de la jornada09.45h  - 10.00h. Registre inscrits10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.10.15h – 11.00h. Presentació del London Finance Market i Micro Market per part d’Helena Mackenzie, cap d'inversions exteriors i desenvolupament de negocis a Film London.11.00h – 11.45h. Case-studies de Valèrie Delpierre, d’Inicia Films, que va participar l'any passat al minimarket. I de Sergi Moreno, de Lastor Media, que ens explicarà com organitzar una coproducció amb Gran Bretanya, el rodatge a Londres i el funcionament del tax rebate anglès. 11.45h - 12.15h. Precs i preguntes12.15h - 12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro
Mercats

Regne Unit - London

11/10/2016 - 13/10/2016

Sector: Animació, Ficció

Busques una Notícia?