Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Bárbara Lennie nominada a millor actriu als European Film Awards 2018

En premis

Opta al premi pel seu paper a Petra de Jaime Rosales

Aquest està sent un bon any per Bárbara Lennie. L'actriu despunta com una de les millors actrius europees de l'any als European Film Awards, la ceremònia dels quals es celebrarà enguany a Sevilla el próxim 15 de desembre. 

Lennie participa aquest any a dues de les produccions catalanes amb més recorregut: La enfermedad del domingo de Ramon Salazar (Zeta Cinema), Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films, Wanda Visión, Oberon Cinematográfica, Les Prodcutions Balthazar, Snowglobe). La seva feina a aquest aúltima és precisament la que li ha valgut la nominació pels premis, on interpreta a la protagonista que dona nom al film. 

Petra és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. Jaume és un cèlebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu al voltant. Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare. La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel. Només al final, una revelació inesperada permetrà que Lucas i Petra trobin junts un camí cap a la redempció.

 

 

Festivals

Alemanya - Berlin

15/12/2018 - 15/12/2018

Busques una Notícia?