Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

L'Acadèmia del Cinema Català presenta les nominacions als seus VII Premis Gaudí

En premis

'El niño', 'Stella Cadente', 'Rec4', '10.000Km' i 'Rastres de sàndal' han acaparat gran part de les categories.

El pròxim 1 febrer, al marc d'una gala al Sant Jordi Club de Montjuïc, es faran saber els guardonats amb els premis de l'Acadèmia del Cinema Català.

Entre els films candidats destaquen El niño de Daniel Monzón (Ikiru Films,El Niño La Película, AIE, La Ferme! Productions, Telecinco Cinema, Vaca Films) amb quinze nominacions, Stella Cadente de Lluis Miñarro (Eddie Saeta) amb tretze seguides de Rec4 de Jaume Balagueró (Castelao Producciones) amb nou nominacions i 10.000Km de Carlos Marques-Marcet (Lastor Media, La Panda) i Rastres de sàndal de Maria Ripoll (Pontas Agency) amb vuit nominacions.

Hermosa juventud de Jaime Rosales (Fresdeval, les Productions Balthazar, Wanda Vision) ha obtingut cinc nominacions, Born, de Claudio Zulian (Acteon), quatre,  L'altra frontera de André Cruz Shiraiwa (Cine de garage) compta amb tres nominacions i Mortadel.lo y Filemón contra Jimmy 'el Catxondo' de Javier Fesser (Zeta Cinema) i el documental Els anys salvatges de Ventura Durall (Nanouk Films, Televisió de Catalunya) han aconseguit dues nominacions.

Per últim, destacar la presència entre els nominats a millor curtmetratge de Cafe para llevar que forma part del ShortCat 2015. La resta de curts nominats són Alex de Laura García (Escac Films), El corredor de José Luis Montesinos (Caduco Films) i Line-Up d'Àlex Julià Rich (Igloo Films). 

Llistat de les nominacions

Festivals

Catalunya - Barcelona

01/02/2015 - 01/02/2015

Busques una Notícia?