Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Convocatòria oberta per a les ajudes a projectes d'internacionalització

Jornada

El període d'inscripció serà del 22 de març al 22 d'abril del 2021 i per a projectes subvencionables de l'1 de gener al 31 d'octubre de 2021

L'ICEC obre la convocatòria de les subvencions dedicades a projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals. La finalitat d'aquestes subvencions és la comercialització de la producció audiovisual. Aquests projectes només es poden referir a l'assistència a mercats i a activitats d'indústria.

El període per inscriure els projectes s'obrirà el proper 22 de març i finalitzarà el 22 d'abril del 2021 (ambdos inclosos). Qui pot optar a aquestes subvencions són les empreses de producció o de distribució audiovisual independents que estiguin inscrites en el Registre d'empreses audiovisuals de Catalunya o en el Registre administratiu d'empreses cinematogràfiques i audiovisuals, gestionat per l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), o les d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l'Estat espanyol.

S’estableixen les modalitats següents:

  • Projectes d’internacionalització d’empreses de producció audiovisual independents que internacionalitzin obres audiovisuals en qualsevol fase de producció o acabades.
  • Projectes d’internacionalització d’empreses de distribució audiovisual independents amb comercialització d’un catàleg d’obres audiovisuals en qualsevol fase de producció o acabades. Aquestes distribuïdores han de ser exportadores.

Bases

En el següent enllaç podreu trobar tota la informació i documentació necessària per començar a fer el tràmit.

Per consultes de tramitació telemàtica de sol·licituds us podeu dirigir a l'UNITAT DE GESTIÓ AJUTS, Tel. 93.554.78.53, www.icec.gencat.cat/ca/inici. Persona de contacte: Àfrica Escudero.

Per consultes tècniques de projectes us podeu dirigir a CATALAN FILMS & TV, Tel. 93.552.49.40, www.catalanfilms.cat. Persones de contacte: Mar Medir, Patricia Bonet i Joan Ruiz

Mercats

Catalunya - Barcelona

16/03/2021 - 16/03/2021

Sector: Animació, Tecnologia, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya