Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Catalan Films & TV organitza una sessió informativa sobre els ajuts a projectes d'internacionalització

Jornada

Dimarts 16 de juny de 10h a 12h, a través de la plataforma Zoom

El proper dimarts 16 de juny de 10h a 12h, a través de la plataforma Zoom, Catalan Films & TV organitza una sessió informativa per donar a conèixer les novetats d’aquesta línia de subvencions. Les novetats inclouen ajustos i adaptacions a la situació provocada per la crisi de la Covid-19. Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual en streaming a través de la plataforma Zoom. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió

La convocatòria a la línia de subvencions a projectes d’internacionalització d'empreses audiovisuals  que te per objecte subvencionar projectes d'internacionalització que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual, resta oberta en una primera convocatòria del 12 de juny a l'1 de juliol del 2020, ambdós inclosos, per a les accions que es realitzin entre l'1 de novembre del 2019 i el 30 de juny del 2020, ambdós inclosos. I, una segona convocatòria, de l'1 al 15 d'octubre del 2020, ambdós inclosos, per a les accions que es realitzin entre l'1 de juliol i el 31 de desembre del 2020, ambdós inclosos.

L’objectiu de les sessions és donar a conèixer aquesta línia d’ajuts i treballar de forma pràctica el procediment de sol·licitud de la mà de les persones tècniques que gestionen aquestes línies d'ajuts. Així mateix, s’obrirà un torn de preguntes per resoldre dubtes concrets. Demanem, doncs, consultar les bases perquè sigui una sessió  que resolgui dubtes concrets i faciliti la tasca de sol·licitud. Es poden fer arribar prèviament els dubtes i preguntes enviant un correu electrònic a catalanfilms@gencat.cat, i els resoldrem durant la sessió.

La sessió és de lliure accés amb un màxim de dues persones per empresa i inscripció prèvia a través del següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ que cal emplenar abans del 15 de juny.

Més informació

Mercats

Catalunya - Barcelona

12/06/2020 - 01/07/2020

Sector: Animació, Tecnologia, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Busques una Notícia?