Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

EAVE selecciona dos professionals catalans

La indústria a...

Mar Medir i Carles Torras

EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs és una de les principals iniciatives de formació per productors d'Europa.

El seu taller Eave Producers Workshop, dirigit a professionals del sector que volen augmentar el seu coneixement sobre la producció i la coproducció a Europa, i construir una xarxa professional paneuropea, ha anunciat la selecció dels participants per a l'edició 2021. 

Mar Medir, coordinadora de Catalan Films, i Carles Torras, productor i director, són els dos participants catalans seleccionats per l'organització en l'edició d'enguany on participaran 52 productors de 37 països, escollits entre 220 candidatures de 52 països. 

El workshop es divideix en tres setmanes de treball, on els participants treballen en grups dirigits per productors experimentats i compten amb l'acompanyament d'experts en anàlisi de guions, desenvolupament i producció financera, aspectes legals de la coproducció, màrqueting, pitching i packaging. En el tercer workshop s'incorporen entre 60 i 70 decision makers: commissioning editors, fons de finançament nacionals i regionals, agents de vendes per tal de discutir amb els participants els projectes, les seves empreses i perspectives de futur. Enguany, els tallers tindran lloc del 5 al 12 de març de 2021 (Luxembourg), Juny de 2021 Orléans (França) i a l'octubre de 2021 a Catalunya (per confirmar).

Un cop finalitzat el curs, els participants formen una bona xarxa de contactes de productors europeus actius. A més, EAVE ofereix acords amb els principals festivals de cinema i mercats europeus.

Mercats

Luxemburg - Online, Orléans, Barcelona

05/03/2021 - 15/11/2021

Sector: Animació, Documentals, Ficció, Televisió

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya