Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La indústria catalana a Conecta Fiction

La indústria a...

Catalan Films serà present a l'espai virtual i també assitirà a la part presencial del mercat al setembre

La cinquena edició de Conecta Fiction, esdeveniment internacional de coproducció i networking de sèries i altres continguts de ficció per televisió que té com a objectiu promoure la trobada entre professionals de la industria i talent d'Amèrica i Europa, adopta enguany un format híbrid. Del 28 al 30 de juny es celebraran activitats online a la seva plataforma i del 13 al 17 de setembre tindran lloc les activitats presencials i sessions de pitchings, al Baluarte, Palacio de Congresos y Auditorio de Navarra, a Pamplona.

 

Enguany 5 projectes de sèries han estat seleccionats a les diferents convocatòries de pitching. A la sessió Pitching Copro Series on deu projectes tindran l'oportunitat de presentar-se davant els acreditats procedents d'Amèrica i Europa, han estat seleccionats: Camping Santafe, produït per Mr.Miyagi Films i escrit per Humbert Aparicio, Fernando Bouzón, és tracta d'un thriller sobrenatural. I Vida, un thirller, producció de Mediacrest Entertainment. 

 

Per la seva banda, el projecte de terror també produït per Mediacrest Entertainment, Una casa en la playa, creat per Jorge Hernández, Sergio Cámara i Paula Sánchez participarà al Pitching Short-Form Series, dedicat a projectes de sèries curtes per a televisió.

Raval, la sèrie de suspens creada per Victor Alonso-Berbel i Jan Matheu, formarà part de la selecció del Pitch Fundació SGAE, que mostra projectes seleccionats dels VIII Laboratorios de Creación de Series de la Fundación SGAE.

I, finalment, dins la secció Pitch clips que presenta projectes que es reproduiran durant l'esdeveniment presencial, es podrà veure Level UP, creat per Sergi Jiménez

Catalan FIlms serà present a l'espai virtual de Conecta Fiction amb un Spotlight Corner on es destacaran els projectes seleccionats i la delegació catalana acreditada. A més, Catalan FIlms assistirà a les activitats presencials del mes de setembre.

 

 

 

Mercats

Espanya - Pamplona-Iruña

28/06/2021 - 17/09/2021

Sector: Animació, Tecnologia, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya