Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Neix Anima'T Sitges-Barcelona, la primera cimera internacional de la indústria de l'animació

La indústria a...

Oberta la convocatòria per a la selecció de dotze projectes que es presentaran davant del Pitching Panel.

Anima’T Sitges-Barcelona. 1st International Animation Industry Networking Summit , que tindrà lloc a Barcelona (Arts Santa Mònica) els dies 10 i 11 d'octubre,  neix com una spin-off del Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya , que ha permès a la seva secció Anima’T créixer i estendre un braç professional fins a la ciutat de Barcelona.

Anima'T Networking Summit, la primera International Animation Industry Networking Summit, es constitueix com un punt de trobada professional, de talent i innovació. Organitzat per Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Animats, Catalan Films & TV/PROA, TVC, ICEC, durant un dia i mig professionals de totes les branques del sector de l’animació es donaran cita a Barcelona per assistir a sessions de pitchings, masterclass, conferències i exposicions.

Anima'TNetworking Summit comptarà cada any amb la presència d'un país convidat. En aquesta primera edició Irlanda serà el país focus, per tal de reforçar els vincles internacionals, promovent la coproducció, la promoció i la difusió de productes d’animació.

Així mateix, s'ha obert la convocatòria per a la selecció de dotze projectes, per part d'un comitè de professionals, que es presentaran davant del Pitching Panel i del públic assistent a l’Anima’T Networking Summit. Aquells interessats en presentar projecte poden consultar les bases de la convocatòria. La data per rebre projectes és el 16 de setembre de 2013.

Més informació: web ANIMA'T Sitges - Barcelona

Mercats

Catalunya - Barcelona

10/10/2013 - 11/10/2013

Sector: Animació

Festivals
Notícies relacionades
Busques una Notícia?