Ep! No tan ràpid, encara no tenim aquesta part en funcionament. Esperem posar-la en marxa el més aviat possible. Si vols inscriure un curt al shortcat omple el formulari de google i envia un email a shortcat@catalanfilms.cat. Et respondrem al setembre

Anar al gestor Registra't

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

Catalan Films & TV participa a París en una trobada de coproducció entre la indústria catalana i la francesa

Trobada

El divendres 20 de juny tindrà lloc la primera trobada de coproducció de la indústria audiovisual catalana amb França, amb l'objectiu d'explorar propostes de col·laboració. Aquesta activitat suposa el preludi a un pla de foment de la coproducció, que l'any vinent tindrà com a territoris preferents el país gal i Mèxic.

La Commission du Film d'Ile-de-France participa en aquesta jornada amb la selecció d'una quinzena de productors. Per la banda catalana, Catalan Films & TV ha obert la participació a través de les principals associacions de productors, APIC, PAC i BA, que formen part del consorci.

La trobada de coproducció s'integra dins de la primera edició de Différent!, una mostra de tres dies (del 19 al 21 de juny), impulsada per José María Riba, corresponsal de l'Agence France Press, i Javier Martín, membre del Forum des Images, per mostrar un cinema alternatiu davant l'audiència francesa.

Més notícies:

Sis empreses catalanes han viatjat a París per una trobada de coproducció recolzada per Catalan Films & TV 26/06/2008

Busques una Notícia?