Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Festival Internacional de Cine en Guadalajara 2020

FESTIVAL

Catalan Films & TV organitza una tramesa de produccions catalanes a la propera edició del Festival Internacional de Cine en Guadalajara que tindrà lloc del 20 al 27 de març de 2020.

Selecció

  • El festival accepta llargmetratges de ficció (min.60') i documental (mín. 45')  i curtmetratges de ficció i documental (màx.30') acabats entre  2019-2020.

  • El festival requereix première mexicana. 

  • Es recomana llegir les bases de participació on trobareu els detalls de les diferents seccions.

Inscripció

  • Les inscripcions són gratuïtes. 

  • Cal emplenar el formulari online del web del festival on haureu d'incloure un enllaç protegit amb subtítols en anglès si l’idioma no és el castellà ni l’anglès per al seu visionat online abans del 8 de novembre.

  • Envieu un mail a p.bonet@gencat.cat informant-nos de la inscripció indicant títol, director i productora/es i status premiere

ACTIVITATS D'INDUSTRIA 

Encuentro de coproducciónté com objectiu propiciar el contacte directe entre projectes cinematogràfics en desenvolupament d'Iberoamèrica amb professionals de la indústria audiovisual, fons de finançament , productores, compradors i venedors internacionals. Trenta projectes seran seleccionats.
  • Accepten projectes de llargmetratges de ficció i llargmetratges de documentals (mínim 70'), encara no rodats, amb guió acabat i amb un mínim del 20% del finançament tancat.
  • Bases
  • Data límit: 18 d'octubre

Guadalajara Construyeté com objectiu ajudar a la finalització de llargmetratges de ficció iberoamericans en post-producció. 

Doculab té com objectiu l'impuls de directors de cinema documental i els seus projectes en fase incial de post-producció i que necessiten assessoria per  a la seva finalització.

Si presenteu algun projectes en alguna de les activitats d'indústria, si us plau escriviu un e-mail a mmedir@gencat.cat.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista