Veure aquest correu al teu navegador
Envia el teu film o el teu projecte de documental!
ALERTA!

Visions du Réel

Tramesa Visions du Réel 2020 + Activitats d'indústria
Lloc:  Nyon, Suïssa
Dates:  17 d’Abril - 02 de Maig de 2020
Data límit: 04 de Novembre de 2019

Des de Catalan Films & TV organitzem una tramesa de films al festival Visions du Réel.

Selecció

  • El festival accepta curtmetratges, migmetratges i llargmetratges acabats durant els dotze mesos precedents al Festival.
  • El certamen dóna prioritat a les estrenes mundials i internacionals però també accepten premieres europees i suïsses.
  • Es recomana llegir les bases de participació.

Inscripció

  • CF&TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes que s'atorgaran a aquelles sol·licituds que compleixin els requisits, prèvia valoració el festival.
  • Escriviu un correu a Patricia Bonet p.bonet@gencat.cat amb les dades de la producció (títol, director, productora, tipus de producció i premiere estatus) abans del 4 de novembre i us donarem les instruccions pertinents.
  • IMPORTANT: La data límit per a les produccions acabades a partir de l'octubre és el 3 de gener de 2020, per tant, aquells que preferiu fer la inscripció més endavant perquè la producció no està acabada, si us plau informeu-nos igualment de la vostra intenció d'inscriure el film per tenir-vos en compte. 

 


Activitats d'indústria

En el marc del festival Visions du Réel, es celebren diverses activitats d'indústria que faciliten la recerca de finançament, promoció de films, vendes i networking. 
 

PITCHING DU RÉEL CO-PRODUCTION FORUM és el fòrum de coproducció per a llargmetratges de documental. 15 projectes seran presentats davant commissioning editors, productors i distribuïdors internacionals. El seu principal objectiu és fomentar les coproduccions internacionals i ajudar a finançar projectes de llargmetratge documental.

Data límit de presentació de projectes: 15 de desembre de 2019
Requisits de participació 
Inscripció

 
DOCS IN PROGRESS: el programa selecciona al voltant de vuit films en fase de post-producció i presenta el trailer i un tall de la producció als professionals assistents a Visions du Réel (representants de festivals, distribuïdors, productors, experts en marketing...). La presentació continua amb un acte de networking i trobades individuals.

Data límit de presentació: 15 de desembre de 2019
Requisits de participació
Inscripció 


ROUGH CUT LAB: Seleccionen 4 films work in progress seran presentats a experts dels sector que donaran assessorament a l'equip en aquesta fase de post-producció.

Data límit de presentació: 15 de desembre de 2019

Requisits de participació

Inscripció
 

Si us plau, informeu-nos al mail p.bonet@gencat.cat si inscriviu un projecte a les activitats d'indústria del festival. 

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista