Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu el teu llargmetratge!
ALERTA!

IFFR 2021

Tramesa International Film Festival Rotterdam IFFR 2021
Lloc:  Rotterdam, Països Baixos
Dates:  27 de Gener - 07 de Febrer de 2021
Data límit: 12 de Juliol de 2020

Catalan Films & TV organitza una recollida de candidatures de llargmetratges per al International Film Festival Rotterdam.

Requisits de participació

  • El festival accepta llargmetratges, documentals creatius, films experimentals acabats després de l’1 de gener de 2020.
  • El festival dóna prioritat a les premieres mundials i internacionals.
  • En cas de projeccions online prèvies al festival, si el film ha estat geobloquejat, s'aplicaran les regles de premiere del festival. Si el film no ha estat geobloquejat, seran permesos un màxim de 1500 visionats per tal de ser elegible. En ambdós casos, el films poden haver estat en línia un màxim de 20 dies.
  • Es recomana llegir les bases de participació. 

Inscripció de films

  • Catalan Films & TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes que es donaran a aquelles produccions que compleixin els requisits prèvia valoració del festival. Escriviu un correu a p.bonet@gencat.cat indicant títol, director, productora status premiere. ATENCIÓ: la data límit oficial del festival per inscriure el film és el 14 d'octubre. Aquells que preferiu fer la inscripció més endavant, informeu-nos igualment abans del 12 de juliol per tal de poder accedir a un codi. 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista