Veure aquest correu al teu navegador | Presenta la teva candidatura!

EAVE Puentes 2021
Presenta la teva candidatura!

Participa a EAVE Puentes 2021

Lloc:  Buenos Aires, Argentina
Dates:  21 de Juny - 04 de Juliol de 2021
Data límit: 28 de Febrer de 2021
EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs, una de les principals iniciatives de formació per a productors d'Europa, organitza el taller PUENTES: programa de desenvolupament de coproduccions entre Europa i Llatinoamèrica.
 
 
Descripció
  • A qui va dirigit: a productors llatinoamericans i europeus amb un projecte en desenvolupament, 10 dels quals es seleccionaran per al workshop. També estan oberts a rebre sol.licituds d'altres professionals europeus amb interès en treballar amb Llatinoamèrica (agents de vendes, distribuïdors, programadors de festivals, cap d'indústria de mercats...) o productors europeus sense projecte específic que cerquen desenvolupar la seva carrera. 4 o 5 d'ells també seran seleccionats per a participar al workshop. Més informació
  • Durant un any i sota la guia d'experts internacionals es treballarà el desenvolupment de guió, les estratègies de coproducció, finançament, marketing i distribució. A més, els participants tindran l'oportunitat d'ampliar la seva xarxa de contactes reunint-se amb els principals agents de la indústria a Europa i Llatinoamèrica. 
  • Els participants seleccionats assistiran a dos tallers. El primer es realitzarà en línia del 21 de juny al 4 de juliol de 2021 (a confirmar) a Merano (Tirol del Sud). El segon taller se celebrarà a l’Uruguai (novembre / desembre 2021, pendent de confirmació). Gràcies a un acord de col.laboració, tots els participants podran assistir a Ventana Sur (desembre 2021)
  • La participació és gratuïta. Si el projecte és seleccionat, es cobriran despeses d'allotjament i alguns dels àpats. A més, s'ofereixen algunes beques parcials per a les despeses de desplaçament en casos específics.
  • Convocatòria i documentació a presentar
  • Per a qualsevol aclariment o ampliació d'aquesta informació us podeu posar en contacte amb Fernanda del Nido
  • Si presenteu candidatura, si us plau escriviu un correu a joan.ruizg@gencat.cat per fer un correcte seguiment.
 
 
 
 
 
 


www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista