Veure aquest correu al teu navegador | Envia la teva producció

Sheffield Doc/Fest
Envia la teva producció

Tramesa a Sheffield Doc/Fest 2021

Lloc:  Sheffield , Regne Unit
Dates:  04 de Juny - 13 de Juny de 2021
Data límit: 09 de Febrer de 2021

Des de Catalan Films organitzem un enviament de films per a tots aquells que esteu interessats en participar amb alguna de les vostres produccions al Sheffield Doc/Fest 2021.

Requisits

  • El festival accepta llargmetratges, migmetratges i curtmetratges de documental. 
  • El festival requereix UK premiere (algunes seccions i premis demanen premiere mundial o internacional) i no accepta films que hagin estat estrenats a festivals o cinemes abans del 2 de març de 2020.
  • Es recomana llegir les bases de participació
  • Més informació

Inscripció

  • Catalan films ha arribat a un acord amb l'organització i disposa d'un 25% de descompte en la inscripció dels films que compleixin els requisits. Preus sense descompte: llargmetratges i migmetratges, 35 £+VAT, i curtmetratges, 25 £+VAT.
  • Si us plau, escriviu un correu a p.bonet@gencat.cat indicant títol, director/a, productora, any de producció i premiere status abans de dimarts 9 de febrer


www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista