Veure aquest correu al teu navegador | Revisa les tres modalitats online

Participa al MIPTV Digital 2021
Revisa les tres modalitats online

Participa al MIPTV Digital 2021

Lloc:  Cannes, França
Dates:  12 d’Abril - 16 d’Abril de 2021
Data límit: 05 de Març de 2021

MIPTV és un del mercats televisiu internacionals més rellevants i amb més trajectòria, que tradicionalment se celebra a Cannes cada mes d'abril. En l’edició d’aquest 2021, Digital MIPTV es planteja totalment en línia entre el 12 i el 16 d’abrili reunirà distribuïdors, productors, compradors i commissioners de programes de drama, doc, kids, factual i formats en una setmana de reunions one-to-one, networking, presentacions i conferències.

Tres modalitats per participa a MIPTV Digital:

  • Digital Pass:

Una setmana de reunions ràpides en línia, tallers, informació de mercat, conferències i networking (250€ per participant)

  • One-to-one Distribution Market | (Especial distribuïdors: TOTS ELS GÈNERES)

Programa de reunions one-to-one per connectar a distribuïdors i compradors internacionals per a la venda/adquisició de contingut de TV acabat. El mercat garanteix un mínim 20 reunions pre-agendades (2.000€Preu Catalan Films 1750€)

  • One-to-one Co-production & Development Forum | (Especial productors: Docs, Formats i Factual)

Programa de reunions one-to-one per connectar productors, distribuïdors, compradors i commissioners per afavorir les co-produccions, el desenvolupament i finançament de projectes. El mercat garanteix un mínim 15 reunions pre-agendades (490€Preu Catalan Films 390€)

Revisa la informació de totes les activitats i les característiques de les diferents modalitats de participació, en el següent enllaç: MIPTV DIGITAL Presentation.

Si estàs interessat/da en participar i beneficiar-te dels avantatge de Catalan Films, escriu un email amb la modalitat que us interessi a joan.ruizg@gencat.catwww.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista