Veure aquest correu al teu navegador | Oficial, Quinzaine des Réalisateurs, Semaine de la Critique

Festival de Cannes
Oficial, Quinzaine des Réalisateurs, Semaine de la Critique

Tramesa Festival de Cannes 2021

Lloc:  Cannes, França
Dates:  06 de Juliol - 17 de Juliol de 2021
Data límit: 14 d’Abril de 2021

Des de Catalan Films estem en contacte amb els equips de programació del Festival de Cannes, la Quinzaine des Réalisateurs i la Semaine de la Critique. A continuació us informem de les característiques de cadascuna de les trameses que realitzarem per a llargmetratges als respectius esdeveniments.

A banda, us preguem ens informeu si ja heu inscrit el vostre film (curtmetratge o llargmetratge), o en el cas dels curtmetratges, si teniu intenció de fer-ho, per tal de fer-ne un correcte seguiment.

Festival de Cannes (Secció oficial i Un certain regard)

Requisits per aquesta tramesa

 • Llargmetratges produïts en els dotze mesos anteriors al festival, que no hagin estat explotats comercialment ni haver estat presentats a cap certamen cinematogràfic internacional.
 • Us recomanem que consulteu les bases de participació

Inscripció

 • Catalan Films disposa d'un número limitat d'inscripcions gratuïtes per a llargmetratges, prèvia valoració del festival. Envieu-nos el vostre interès en participar enviant un correu a p.bonet@gencat.cat abans del 14 d'abril, indicant títol, director, productora, premiere status, durada i enllaç protegit de Vimeo.
 • Aquells que hàgiu inscrit el film (llargmetratge o curtmetratge) amb anterioritat, si us plau, informeu-nos per tal de fer un correcte seguiment amb l'equip de programació. 

Quinzaine des Réalisateurs

Requisits per aquesta tramesa

 • Llargmetratges produïts en els dotze mesos anteriors al festival, que no hagin estat explotats comercialment ni haver estat presentats a cap certamen cinematogràfic internacional.
 • La producció no es pot haver difós a Internet, ni televisió ni estrenat comercialment.
 • Us recomanem que consulteu les bases de participació

​Inscripció

 • Catalan Films disposa d'un número limitat d'inscripcions gratuïtes per a  llargmetratges, prèvia valoració del festival. Envieu-nos el vostre interès en participar enviant un correu a p.bonet@gencat.cat abans del 14 d'abril, indicant títol, director, productora, premiere status, durada i enllaç protegit de Vimeo.
 • Aquells que hàgiu inscrit el film (llargmetrage o curtmetratge) amb anterioritat, si us plau, informeu-nos per tal de fer un correcte seguiment amb l'equip de programació. 

Semaine de la Critique

 • Primer o segon llargmetratge (més de 59') del director/a, produïts en els dotze mesos anteriors al festival.
 • El film no pot haver estay presentat a cap festival excepte en el seu país d'origen.
 • La producció no es pot haver difós a Internet, ni Televisió ni estrenat comercialment.
 • Us recomanem que consulteu les bases de participació

​Inscripció

 • En aquest cas Catalan Films no disposa de codis gratuïts però, si us plau, aquells que hàgiu inscrit el film (llargmetratge o curtmetratge) o bé tingueu intenció de presentar-lo, informeu-nos per tal de fer un correcte seguiment amb l'equip de programació.


www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista