Veure aquest correu al teu navegador | Participa al Mecal PRO 2021

Distribució internacional de curtmetratges
Participa al Mecal PRO 2021

Sessió de distribució internacional de curtmetratges de Mecal Pro 2021

Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  11 de Març - 28 de Març de 2021
Data límit: 15 d’Abril de 2021

En el context actual en que els festivals i mercats es veuen obligats a replantejar els seus formats i sobretot els seus calendaris, resulta indispensable plantejar una estratègia internacional flexible i amb alta capacitat d'adaptació per a poder extreure la màxima rendibilitat i visibilitat als curtmetratges.

En aquesta sessió sobre distribució internacional de curtmetratges, la cap de distribució de la productora-distribuïdora Salaud Morisset, Zoé Rossion, juntament amb Catalan Films plantejarà el disseny d’una estratègia de distribució efectiva a través de la seva experiència en la distribució de curtmetratges.

Zoé Rossion | Cap de distribució a Salaud Morisset

Salaud Morisset distribueix una acurada selecció de 5-9 curtmetratges cada any que destaquin per la seva singularitat. Treballant en estreta col·laboració amb els cineastes, gestiona tots els aspectes de la distribució, des de les inscripcions a festivals i el print trafficfins a les vendes a televisions i a plataformes de VoD. Col·labora amb tots els compradors de curtmetratges establerts mentre busca contínuament nous models de negoci en l’àmbit del curtmetratge. També coordina campanyes de premis estratègics  per a les categories de curtmetratges dels EFA, BAFTA i Oscars.

Al llarg dels anys, ha treballat amb centenars de festivals de cinema a tot el món, inclosos tots els festivals qualificadors als premis Oscar i les seves produccions tenen una mitjana de 80 seleccions en festivals.

La sessió serà en anglès a través de la plataforma Zoom: INSCRIPCIONSwww.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista