Veure aquest correu al teu navegador | ÚLTIMS DIES

Inscriu el teu projecte a Sunny Side of the Doc 2021
ÚLTIMS DIES

Inscriu el projecte a Sunny Side of the Doc 2021

Lloc:  La Rochelle, França
Dates:  21 de Juny - 24 de Juny de 2021
Data límit: 22 d’Abril de 2021

Sunny Side of the Doc és un dels mercats internacionals de contingut documental i especialitzat per a totes les plataformes més important. Cada any, l’esdeveniment reuneix televisions, commissioning editors, fons de finançament, distribuïdors, creadors de contingut i productors de tot el món per vendre o comprar projectes i programes i trobar coproducció internacional.

Convocatòria de projectes per als Pitchings de mercat*

Projectes de docu-sèrie, documentals de llargmetratge, formats curts, formats web natius, nous-formats i projectes de contingut multiplataforma amb atractiu global centrat en algun d’aquests temes:

 • Problemàtiques globals
 • Natura i vida salvatge
 • Història
 • Ciència
 • Experiències immersives
 • Art i cultura

Arran de la situació actual generada pel Covid-19, Sunny Side of the Doc manté un format online de sessions de pitching i one-to-one i si la situació ho permet, es realitzaria alguna activitat professional presencial.

Els requisits d'elegibilitat i els criteris de selecció romanen sense canvis i es poden consultar en el següent ENLLAÇ

*El preu d’inscripció per projecte són 90€i si la teva intenció és acreditar-te al mercat, et recomanem que facis directament l’Online Pass (315€) que inclou una inscripció de projecte.

Data límit de presentació de projectes: 22 d'abril de 2020

 

Convocatòria#PIXIIFESTIVAL

El Festival PiXii ofereix una sorprenent selecció de les històries i instal·lacions digitals més innovadores creades a través de mirades documentals i culturals a través de tecnologies immersives.

Inscriu la teva producció d’experiència immersiva 360, VR, AR, XR, Binaural Sound, Big Format (Dome)al voltant d’algun d’aquests temes:

 • Història i patrimoni
 • Ciència
 • Problemàtiques globals
 • Natura i vida salvatge
 • Turisme

Els requisits d'elegibilitat i els criteris de selecció romanen sense canvis i es poden consultar en el següent ENLLAÇ

Data límit de presentació de projectes: 22 d'abril de 2020

Informa’ns de les teves inscripció a joan.ruizg@gencat.cat per a poder fer-ne el correcte seguiment.www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista