Veure aquest correu al teu navegador | Coneix productors dels Balcans, Alemanya i França

Participa a la trobada de coproducció al DocsBarcelona!
Coneix productors dels Balcans, Alemanya i França

Participa a la trobada de coproducció al DocsBarcelona!

Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  18 de Maig - 30 de Maig de 2021
Data límit: 07 de Maig de 2021

DocsBarcelona, Catalan Films, els festivals del Network Doc Around Europe, amb el suport de Pro-Docs, coorganitzen una activitat de networking per tal de promocionar la coproducció internacional de documentals. Volem ajudar-vos a crear el primer contacte entre professionals que obri la porta a futures coproduccions i sinergies. Els professionals que assistiran són de les següents regions: Balcans, Alemanya i França. L'activitat consisteix en: 

  • Warm-up session: dues trobades grupals de 30 minuts cadascuna per a conèixer fins a unes 20 persones màxim (les sessions tindran un moderador)
  • One to one: 4 reunions individuals de 15 minuts cadascuna amb altres participants. 
  • Free Meeting Lounge: espai de trobada lliure on cada participant pot reunir-se amb tothom qui li interessi

Dia i hora: 21 de maig de 10.00h am – 12.00pm +1h de reunions lliures (Format Online a través de la plataforma del DocsBarcelona)

No cal estar acreditat al Docs per a participar. Si us interessa formar part d'aquesta activitat, si us plau, registreu-vos al següent formulari

ALTRES ACTIVITATS DINS EL DOCSBARCELONA

Taller de muntatge i postproducció a càrrec de Bernat Aragonès: Com fer un teaser?

https://docsbarcelona.com/activitats/taller-de-muntatge-i-postproduccio

Els teasers són la porta d’entrada a tots els mercats de finançament, compradors, fons, així com també als festivals. Són la cara visible dels projectes en desenvolupament, una part essencial, que juga un gran paper en tot el procés. 

 

Artistic consultancies per a projectes Rough Cut.

https://docsbarcelona.com/activitats/artistic-consultancies-for-rough-cut-projects

DocsBarcelona brinda l’oportunitat de realitzar consultories creatives de manera online per projectes en estat de rough cut. L’objectiu és que els projectes puguin mostrar el seu treball a experts internacionals de reconeguda trajectòria que els ajudaran a millorar el resultat final de la seva pel·lícula.

 

ACREDITACIONS

L'acreditació professional del DocsBarcelona et permet gaudir online de presentacions de pitch, activitats de networking, conferències i master classes, així com accedir a tot el llistat de professionals i a les pel·lícules del festival del DocsBarcelona 2021, a través de la plataforma DocsBarcelona&Me.

Fins el 29 d'abril pots comprar-la amb descompte, per només 50€ (IVA inclòs)!

https://docsbarcelona.com/industria/edicio-2021-industria/acreditacions

 

 

 www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista