Veure aquest correu al teu navegador | Preus umbrella i sessions one-to-one

Meet the Experts - Sunny Side of the Doc 2021
Preus umbrella i sessions one-to-one

Preu umbrella i sessió Meet the Experts

Lloc:  La Rochelle, França
Dates:  21 de Juny - 24 de Juny de 2021
Data límit: 20 de Maig de 2021

Sunny Side of the Doc és un dels mercats internacionals més importants de contingut documental i especialitzat per a totes les plataformes. Cada any, l’esdeveniment reuneix televisions, commissioning editors, fons de finançament, distribuïdors, creadors de contingut i productors de tot el món per vendre/comprar projectes i programes i trobar coproducció internacional.

Arran de la situació actual generada pel Covid-19, Sunny Side of the Doc manté un format online.

ACREDITACIONS AL MERCAT ONLINE

Catalan Films participa amb un estand virtual en la plataforma online de Sunny Side of the Doc i disposa de codis per poder gaudir del preu umbrella i tenir un espai propi sota l'stand virtual de Catalan Films.

Revisa les diferents prestacions que ofereix l'Online PASS i contacta'ns a joan.ruizg@gencat.cat i beneficia't del preu umbrella de Catalan Films.

SESSIÓ MEET THE EXPERTS

Paral·lelament al mercat Catalan Films organitza una activitat de one-to-one per a empreses catalanes amb experts internacionals de vendes internacionals, programació en festivals i de televisions. El nombre de participants és limitat i es prioritzarà aquelles empreses i professionals que estiguin acreditats/des al Mercat.

Envia’ns la informació del teu projecte omplint el següent FORMULARI

Inscriu-te a l’activitat abans de divendres 21 de maig

Contacta'ns a joan.ruizg@gencat.cat  per qualsevol dubte i per beneficiar-te del preu umbrella.www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista