Veure aquest correu al teu navegador | Inscriu el teu film documental o d'animació

Dok Leipzig 2021
Inscriu el teu film documental o d'animació

Tramesa Dok Leipzig 2021

Lloc:  Leipzig, Alemanya
Dates:  25 d’Octubre - 31 d’Octubre de 2021
Data límit: 24 de Maig de 2021

Catalan Films & TV organitza una tramesa de documentals al festival Dok Leipzig.
 
Requisits de participació

  • S'accepten llargmetrages i curtmetratges documentals i d'animació. També documentals d'animació i formes híbrides de documental.
  • Films de qualsevol durada, produïts als anys 2020 i 2021 i que no hagin estat projectats públicament abans d'octubre 2020. 
  • La selecció per a les seccions competitives requereix almenys de la première a Alemanya. Es dóna prioritat a World premieres, International i European premieres.
  • Es recomana llegir les bases de participació i preguntes freqüents.

Inscripció

  • Catalan Films & TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes, prèvia valoració del festival.
  • Envieu un correu a p.bonet@gencat.cat abans del 24 de maig, indicant títol, director/a, productora, tipus de producció i premiere status.
  • Nota: La data límit del festival és l'1 de juliol. Aquells que preferiu fer la inscripció més endavant, infomeu-nos igualment per tal de poder accedir a un codi.

DOK CO-PRO MARKET

Per a la vostra informació, a partir del 20 de maig s'obre la convocatòria d'inscripció de projectes al Dok Co-Pro Market. Esdeveniment de cofinançament que es celebra en el marc de l'àrea d'indústria del festival i que posa en contacte als productors europeus amb finançadors. Es seleccionen al voltant de 30 projectes en desenvolupament que participen en reunions comissariades amb productors de diferents països així com decision makers i finançadors. Es poden presentar projectes de llargmetratge documental, sèries i projectes interactius. 

Data límit d'inscripció de projectes: 2 d'agost de 2021

Més informaciówww.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista