Veure aquest correu al teu navegador | Envia la teva producció

Festival du Nouveau Cinéma
Envia la teva producció

Tramesa Festival du Nouveau Cinéma 2021

Lloc:  Montreal, Canadà
Dates:  06 d’Octubre - 17 d’Octubre de 2021
Data límit: 25 de Maig de 2021

Catalan Films organitza una tramesa, a través de l'ICAA, de llargmetratges i curtmetratges al Festival du Nouveau Cinéma.

Requisits:

  • Llargmetratges (mínim 59') acabats després de l'1 de gener de 2020. Només es consideraran aquells films amb premiere disponible al Quebec, excepte aquelles produccions que siguin presentades online al Toronto Film Festival 2021 o Vancouver Film Festival 2021.
  • Curtmetratges (màxim 58') finalitzats després de l'1 de gener de 2020. Només es consideraran aquells films amb premiere canadenca, excepte aquelles produccions que siguin presentades online a Toronto Film Festival 2021 o Vancouver Film Festival 2021.
  • Els films no es poden haver estrenat online a Canadà abans de les dades del festival ( excepte aquelles produccions que siguin presentades online a Toronto Film Festival 2021 o Vancouver Film Festival 2021).
  • Us recomanem que consulteu les bases de participació
Inscripció
  • Si us plau, empleneu en anglès el següent formulari de l'ICAA i envieu un correu a p.bonet@gencat.cat confirmant la vostra inscripció per tal de fer un correcte seguiment.
 


www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista