Veure aquest correu al teu navegador | Sessió informativa

Europa Creativa MEDIA 2021-2027
Sessió informativa

Europa Creativa MEDIA 2021-2027 i les noves convocatòries per al desenvolupament de projectes i la producció televisiva

Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  11 de Juny - 11 de Juny de 2021
Data límit: 11 de Juny de 2021

Descripció

  • L'oficina d'Europa Creativa Media Catalunya durà a terme una sessió informativa en línia sobre les noves convocatòries del programa Europa Creativa MEDIA 2021-2027, en concret, les adreçades al desenvolupament de projectes i la producció televisiva, és a dir, European co-development (que encara no s'ha publicat i el termini de presentació de sol·licituds de la qual està previst per al 17 de novembre), European Slate Development i TV and online content. Aquestes dues últimes convocatòries ja estan publicades i el termini de presentació de sol·licituds d'ambdues és el 25 d'agost de 2021.
  • L'acte s'adreça a productors i productores de ficció, documental, animació, i de sèries, per a cinema, televisió i plataforma
  • La jornada, que es durà a terme en un format molt dinàmic, permetrà la contribució dels assistents, que podran plantejar els seus dubtes i formular les seves preguntes.
  • Per tal de treure més partit a la sessió, es recoman la lectura prèvia dels documents de les dues convocatòries ja publicades: European Slate Development i TV and online content.

Inscripció

  • Activitat en línia amb inscripció prèvia emplenant el següent formulari

Més informaciówww.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista