Veure aquest correu al teu navegador | Envia el teu llargmetratge

Cinespaña i Cinespañalab 2021
Envia el teu llargmetratge

Tramesa Cinespaña + Inscripció de projectes d'animació a Cinespañalab 2021

Lloc:  Toulouse, França
Dates:  01 d’Octubre - 10 d’Octubre de 2021
Data límit: 02 de Juliol de 2021

Catalan Films organitza un enviament de films al festival Cinespaña. A més, el festival ha obert la convocatòria per a la presentació de projectes a les trobades professionals de Cinespañalab que enguany està destinada als projectes d'animació. 

FESTIVAL

Requisits

 • El festival accepta produccions espanyoles o amb un percentatge representatiu de participació catalana espanyola, produïdes el 2021 o 2021. 
 • Les pel·lícules seleccionades a la Secció Competició no podran haver estat estrenades a França abans del festival.
 • Us recomanem que llegiu les bases de participació

Inscripció

 • La inscripció és gratuïta. El festival facilita 3 opcions d’enviament:
  • Enviament d’un enllaç que permeti un mínim de 4 visionats durant un període d'un mes, com a mínim. El podeu fer arribar a programmation2@cinespagnol.com (att. Loïc Diaz Ronda).
  • Inscripció a través de la plataforma FESTHOME
  • Inscripció a través del web del festival www.cinespagnol.com
 • Si us plau, informeu a p.bonet@gencat.cat de la vostra inscripció per fer un correcte seguiment. La data límit d'inscripció del festival és el 2 de juliol de 2021.

CINESPAÑALAB

En el marc del festival, es celebraran les trobades professionals Cinespañalab (4 i 5 d'octubre de 2021) que tenen com a objectiu acompanyar projectes de qualitat i crear un espai de trobada entre professionals de l'audiovisual francesos i espanyols. Les jornades inclouen una sessió de mentoring i preparació de reunions, reunions One to One presencials, estudi de cas o taules rodones. 

Enguany la convocatòria està destinada a projectes d'animació o bé projectes d'altres gèneres que incloguin una o vàries parts d'animació. 

 www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista