Veure aquest correu al teu navegador | Acreditacions presencials gratuïtes!

Participa al MipCom 2021!
Acreditacions presencials gratuïtes!

Participa a MipCom 2021

Lloc:  Cannes , França
Dates:  11 d’Octubre - 14 d’Octubre de 2021
Data límit: 10 de Setembre de 2021

Catalan Films posa a disposició de tots els professionals catalans un estand al MIPCOM i MIPJUNIOR (R7.F25-R7.H14). Totes aquelles empreses que participin sota la nostra umbrella disposaran de taules per a reunions i es destacarà l’empresa i els assistents en un llibret en paper i en una newsletter digital, a més d'una pantalla on es reprodueixen tràilers i vídeos promocionals.

L'organització del mercat ha decidit fer coincidir en dates MIPCOM i MIPJUNIOR i unificar l’acreditació per ambdós mercats, pel que les empreses assistents d’enguany podran participar en els dos esdeveniments. Algunes de les activitats dels programes del mercat però requereixen inscripció prèvia.

Preu umbrella Catalan Films

Si encara no us heu acreditat, el preu early bird umbrella de 720€ estarà disponible fins el 10 de setembre i a partir d’aquesta data el cost serà de 775€.

Per poder beneficiar-vos del nostre preu umbrella, heu de realizar la inscripció des del següent enllaç: ACREDITACIÓ CATALAN FILMS

Digital MIPCOM

L’accés a la plataforma digital de MIPCOM està inclòs amb l’acreditació presencial i en el cas de només voler participar de forma telemàtica, el passi digital té un cost de 300€.

Algunes recomanacions

Per a qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb en Joan Ruiz a joan.ruizg@gencat.catwww.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista