Veure aquest correu al teu navegador | Presenta el teu llargmetratge en fase de post-producció

Primer Test
Presenta el teu llargmetratge en fase de post-producció

Participa al Primer Test del Rec

Lloc:  Tarragona, Catalunya
Dates:  02 de Desembre - 08 de Desembre de 2021
Data límit: 15 d’Octubre de 2021

El REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona  ha obert la convocatòria de la vuitena edició del Pri­mer Test, espai de desenvolupament i d'assaig per a projectes cinematogràfics en fase de postproducció que busquin rebre l'assessorament d'agents audiovisuals de reconeguda experiència en el sector.

Durant dos dies, distribuïdors/es, productors/es, programadors/es i agents de venda internacionals es trobaran a porta tancada a les jornades d'indústria del Festival REC per aportar la seva experiència, i afavorir així l'èxit i l'entrada al mercat internacional de les obres de directors/es i productors/es novells de l'Estat espanyol.

Els projectes en postproducció que hi vulguin participar es podran presentar a la convocatòria fins al 15 d'octubre de 2021.

Catalan Films col.labora amb el Primet Test atorgant el Premi Cinemart que consisteixen en una acreditació per a participar en les activitats d’indústria i el mercat de coproducció Cinemart, al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam. 

Requisits i bases de participació

 • Poden inscriure's només llargmeratges amb producció espanyola (o coproducció) sigui majoritària o minoritària.
 • Les pel·lícules presentades han d'estar en fase de postproducció però poden optar a dues modalitats:
  • Última fase de postproducció (existeix ja un rough cut o primera versió, amb un mínim de 45 i un màxim de 120'
  • En fase d'edició (no és necessari tenir tot el projecte editat, però que sigui possible mostrar un muntatge de seqüències de com a minim 15' màxim 45). 
  • No podran participar les produccions que ja comptin amb agent de vendes interncional.
 • Data límit: 15 d'octubre de 2021
 • Bases de participació 
 • Formuari d'inscripció
 • Més informació

 

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb l'organització a través d'aquest correu electrònic incloent-hi la referència primer Test a l'assumpte. www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista