Veure aquest correu al teu navegador | Sessió informativa

Subvenció a la mobilitat individual en l'àmbit de les arts de l'Institut Ramon Llull
Sessió informativa

L'Institut Ramon Llull convoca una sessió informativa sobre la convocatòria de Mobilitat individual en l'àmbit de les arts que es podrà seguir a través de ZOOM i tindrà lloc el proper dilluns, 27 de setembre, de 11:30h. a 13:30h.

Us podeu inscriure a la sessió mitjançant el següent enllaç: INSCRIPCIONS

Els terminis de presentació de la subvenció per a la mobilitat individual en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques i la música (publicat al DOGC el 5 de febrer de 2021) són els següents:

- Inici: 15 de setembre de 2021
- Finalització: 4 d'octubre de 2021

L'objecte és el desplaçament de dramaturgs, compositors, coreògrafs, directors d'escena i orquestra, cineastes i intèrprets, entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2021, que tingui per finalitat impulsar la projecció del teixit creatiu català fora de Catalunya en l'àmbit de l'audiovisual, les arts escèniques i la música, i que consisteixi en:
> L'assistència del creador a l'estrena de la seva obra, tan presencial com virtual, en l'àmbit de les arts escèniques i la música.
> La presentació d'una obra audiovisual en el marc de festivals i mostres (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).
> L'assistència de les persones nominades i/o premiades al lliurament de premis en l'àmbit de l'audiovisual, les arts escèniques i la música (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).
> La participació individual en una residència artística de creació en l'àmbit de l'audiovisual, les arts escèniques i la música.

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions persones físiques, persones físiques empresàries i persones jurídiques que compleixin els requisits establerts en aquestes BASES

Per a més informació reviseu la pàgina web de l’Institut Ramon Llullwww.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista