Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Institut Ramon Llull

L'Institut Ramon Llull és un organisme públic creat amb l'objectiu de promoure a l'exterior els estudis de llengua i cultura catalanes en l'àmbit acadèmic, la traducció de literatura i pensament escrits en català, i la producció cultural catalana en d'altres àmbits com el teatre, el cinema, el circ, la dansa, la música, les arts visuals, el disseny o l'arquitectura.
L'Institut Ramon Llull desenvolupa les seves activitats a través de les àrees de Creació, Literatura i Pensament i Llengua i Universitats.
L’Àrea de Creació de l'Institut promou la projecció internacional de les arts visuals, l'arquitectura, les arts escèniques, la música i el cinema de Catalunya.
Difon al món la cultura catalana d'excel·lència dissenyant i organitzant esdeveniments artístics en ciutats estratègiques i capdavanteres en els diversos àmbits de la creació.
Impulsa la presència d'artistes catalans en programacions destacades de la creació contemporània internacional mitjançant acords específics de col·laboració amb festivals, institucions, mostres internacionals, centres d'arts i museus.
Promou l'intercanvi entre el sector creatiu local i internacional mitjançant l'organització de visites de comissaris, crítics i programadors estrangers i estatals perquè assisteixin a festivals, fires, exposicions, estrenes, concerts, etc.
Afavoreix la mobilitat internacional dels artistes a través d'ajuts al desplaçament per a actuacions dins el circuit professional.

Sector: Altres
President: Iolanda Batallé
Adreça: Avinguda Diagonal, 373 08008 Barcelona
Barcelona, Catalunya
+34 934 67 80 00 /
info@llull.cat
https://www.llull.cat


Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya