Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

CO producciones

Llargmetratge, Llargmetratge, Curtmetratge

CO producciones és una plataforma independent de producció i gestió de projectes artístics i esdeveniments culturals, creada en 2008 i dirigida per Carolina Olivares.
CO Producciones duu a terme la producció executiva, la creació i direcció d'equips i la coordinació logística de rodatges a nivell nacional i internacional: exposicions, produccions audiovisuals i musicals, performances, festivals,
Fins avui, CO Producciones ha col·laborat amb diverses institucions del mitjà artístic, tals com el Museu d`Art *Contemporani de Barcelona (MACBA), Laboratori Art Albereda (Mèxic, DF), FAD (*Foment dels Arts *Decoratives) de Barcelona, Centre Cultural Matucana 100 (Santiago, Xile), Musée du Jeu de Paume (París, França), la Fundação Biennal Mercosul (Porto Alegri, Brasil), Centri d'Art la Panera (Lleida, Espanya) entre uns altres.

CO producciones està dirigitda per Carolina Olivares que va néixer a Valdivia, (Xile) en 1973. Va tenir una infància i joventut molt viatgera; va residir a Tegucigalpa (Hondures), Managua (Nicaragua), Sto. Domingo Rep. Dominicana), Filadèlfia (New Jersey, USA) i a Londres. Domina el castellà, català, anglès i francès. Va estudiar arts escèniques a la universitat ARCIS de Santiago de Xile i en 1995 va crear a la ciutat de Valdivia (Xile) la primera galeria d'art contemporani de la ciutat.
Després d'instal·lar-se a Barcelona en 1998, va ser cofundadora de l'estructura independent KBB (Kültur Büro Barcelona), que co-va dirigir des de 2004 fins al 2008 i amb la qual va realitzar nombrosos projectes.

Sector: Productora
President: Carolina Olivares
Contacte: Carolina Olivares
Adreça: Plaça dels Àngels 4 2n 2a 08001 Barcelona
Barcelona, Espanya
+34 933 019 448 /
carolina.coproducciones@gmail.com
www.coproducciones.net
Contacte producció: Carolina Olivares
carolina.coproducciones@gmail.com
Contacte comunicació: Carolina Olivares
carolina.coproducciones@gmail.com
Contacte distribució: Carolina Olivares
carolina.coproducciones@gmail.com
Produccions a les que ha participat

2018 / Enrique Ramirez

2015 / Valérie Jouve

2015 / Jordi ColomerGeneralitat de Catalunya Generalitat de Catalunya