Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Dejavu Films

Llargmetratge

Dejavu Films és una jove i independent productora especialitzada en projectes cinematogràfics, la nostra raó d'existir és la de donar cabuda a nous corrents audiovisuals des de la llibertat i la pura creació artística sense oblidar-nos de la comercialitat requerida en cada projecte.
A Dejavu Films ens considerem treballadors de l'Art i és en aquest dogma en el que ens movem i tractem els nostres projectes.
Amb molta passió i humilitat, creem, produïm i distribuïm un cinema independent, un cinema d'autor comercialitzat, on les històries i els personatges arribin al fons dels cors de l'espectador.
Amb treball, creem i produïm videoclips o espots industrials on la qualitat del producte estigui a l´alçada de les empreses que ens contractan.
També tenim iniciada una xarxa de distribució internacional per portar bon cinema estranger al nostre país i distribuir-l´ho en sales comercials.
Comptem amb un magnific equip de professionals free-lance al nostre servei: creatius, realitzadors, guionistes, productors, músics, maquilladors … i amb un material tècnic d'última generació.
Alhora i gràcies a l'acord de col·laboració amb el Laboratori d'Actors de Cinema de Joan Frank Charansonnet comptem amb una cartera de més de cent actors i actrius professionals.
Dejavu Films un nou concepte de LLIBERTAT AUDIOVISUAL molt prop de les teves mans.
“ELS MILLORS SOMNIS AUDIOVISUALS ELS TINC SEMPRE DESPERT”

Sector: Productora
President: Joan Frank Charansonnet
Contacte: Alba López Manubens
Adreça: Av. Sant Esteve 79, At. 3ª 08402 Granollers
Barcelona, Espanya
+34 695 163 334 /
joanfrank71@hotmail.com
Contacte producció: Dani Bernabé
danybernabe@gmail.com
Contacte comunicació: Edu Piera Secall
eduard.peiera.secall@gmail.com
Contacte distribució: Joan Frank Charansonnet
joanfrank71@hotmail.com
Produccions a les que ha participat