Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Minded Factory

Curtmetratge

MINDED FACTORY amb seu a Espanya, Suècia i Colòmbia. És una empresa de producció creativa especialitzada en llargmetratges, sèries per a plataformes digitals i televisió, comercials, vídeos musicals i serveis de producció. Des de la seva fundació l'any 2008, Minded Factory ha realitzat nombroses produccions cinematogràfiques i publicitàries al voltant del món, col·laborant amb empreses de producció, agències, marques i artistes líders en el mercat audiovisual.

El nostre equip d'avantguarda inclou directors de cinema i directors de fotografia de diferents nacionalitats, que apliquen la seva visió única a cada projecte, de manera que també han guanyat fama i reconeixement en la indústria. Oferim la creació, producció i finalització de qualsevol tipus de projecte, ens involucrem des del desenvolupament i la preproducció fins a la postproducció. En resum, des del guió fins al producte final llest per ser llançat.

Oferim serveis complets de producció i ubicació per a produccions de pel·lícules, sèries per a plataformes digitals i televisió, comercials i vídeos musicals. Donem suport als productors i empreses de producció estrangeres en els seus rodatges a Espanya, Colòmbia i Suècia.

«La nostra passió és per les grans idees, bellament executades, que atreguin les audiències independentment de la plataforma, el dispositiu o el lloc».

Sector: Productora
President: David Barrera
Contacte: Johanna Horn
Adreça: C/ Pere IV 78-84, 5-4 08018 Barcelona
Barcelona, Catalunya
+34 933 090 778 /
barcelona@mindedfactory.com
www.mindedfactory.com
Contacte producció: Gabriela Luraschi
gabi@mindedfactory.com
Contacte comunicació: Johanna Uribe
johanna.uribe@mindedfactory.com
Produccions a les que ha participat

2015 / David Barrera