Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Ypsilon Films

TELEVISIÓ


Ypsilon Films, amb seu a Barcelona, es una empresa líder en la distribució de programes i gestió de propietats, que adquireix i posiciona marques internacionals i programes d’éxit en col·laboració amb reconegudes productores i empreses de distribució internacionals per l’explotació dels drets de Televisió, SVOD i Merchandising a Iberia i a Itàlia, així com per la venda de programes que ja tenen una àmplia trajectòria i llicències dintre dels seus mercats locals per la seva explotació en territoris d’Europa, Israel, Orient Mitjà i Asia. Ypsilon ofereix marques internacionals d’animació, pel·lícules i programes concurs per una audiència juvenil i familiar, així com tambè documentals guardonats, i pel·lícules dramàtiques i d’acció.

MERCHANDISING i GESTIÓ DE MARQUES

Ypsilon Licensing, filial d'Ypsilon Films i del grup Multitrade Anibros S.A., opera a Iberia com agent de merchandising d'il·lustradors, dissenyadors, artistes i per séries d’animació icòniques en coordinació amb els productors i distribuidors a través d’un pla de negoci a llarg termini. La companyia desenvolupa la seva activitat com a pont entre els socis internacionals i les televisions locals aportant a la propietat el millor slot possible i desenvolupant campanyes de llarga durada per l'explotació de la marca a diferents mitjans i plataformes en col·laboració amb els productors, players, influencers, llicenciataris i retail entre d'altres. 

FINANCIACIÓ

Ypsilon també opera amb el grup Multitrade Anibros S.A. amb l'objectiu de cofinançar pel·lícules internacionals per cinema i séries d’animació per televisió. L’associació d'YpsilonMultitrade aporta financiació i actúa com a productor executiu.  

Roberto Mitrani és CEO & Co-founder d’Ypsilon Films. Té una trajectòria de més de 25 anys d’experiència a l’indústria de l’entreteniment amb una dilatada trajectòria comercial en distribució, coproduccions, acords d’inversió en projectes i venda amb Universal Cartoon Studios, Southern Star, Viacom, Turner, The Walt Disney Company i BBC Films entre d’altres.


 

Sector: Distribuidora
President: Roberto Mitrani
Contacte: Roberto Mitrani
Adreça: Edifici Plató, carrer Plató 6, 2n 3a 08021 Barcelona
Barcelona, Catalunya
+34 932 005 470 /
eortega@ypsilonfilms.com
www.ypsilonfilms.com / www.ypsilonlicensing.com


Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya