Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Festival Internacional de Cine Barcelona-Sant Jordi- BCN Film Fest 2018

20/04/2018 - 27/04/2018

Més informació:

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades en un sentit ampli amb la literatura i/o la història. Seguint aquest criteri, la programació de la Secció Oficial està dedicada, de manera preferent, a les adaptacions d’obres literàries, les produccions amb rerefons històric i els films biogràfics sobre personalitats rellevants.

OBJECTIU

VOCACIÓ POPULAR I DIVULGATIVA

El BCN FILM FEST aspira a mantenir un vincle estret amb el caràcter cultural i popular de l’emblemàtica diada de Sant Jordi, la celebració de la qual coincideix amb les dates del certamen.

La idea és oferir un festival proper a un públic interessat pel cinema i la cultura en general, on tinguin cabuda les propostes amb aspiracions artístiques i les propostes populars, totes elles amb un denominador comú: la qualitat.  

El BCN FILM FEST creu en les possibilitats pedagògiques del cinema i, per això, una part destacada de la seva programació està orientada a les escoles, amb la intenció que docents i estudiants utilitzin les pel·lícules com a recurs didàctic per estudiar millor determinades matèries.

 

Informació per a la inscripció

El BCN FILM FEST presenta les següents seccions:

Secció Oficial. Els films han de complir obligatòriament el requisit de no haver sigut exhibides a Catalunya i, preferentment, tampoc a Espanya

Cinema amb Gràcia. Secció competitiva especialitzada en el gènere de la comèdia. Reuneix una selecció de comèdies de tot el món, amb preferència a produccions de caràcter popular.

Zona Oberta: Secció fora de competició que dona cabuda a pel·lícules d’interès especial que per les seves característiques enriqueixen la programació del festival, encara que no poden ser incloses en les seccions competitives.

Zona Oberta: Sessió Infantil: Secció no competitiva que dóna cabuda a pel·lícules destinades a un públic familiar amb preferència a produccions infantils d’animació.

A més, el BCN FILM FEST consta dels següents apartats:

Segell Educacine (selecció transversal de pel·lícules de totes las seccions)
Pel·lícula d’Inauguració (fora de competició)
Pel·lícula de Cloenda (fora de competició)

La inscripció i la participació en el BCN FILM FEST és gratuïta. Per a inscriure una pel·lícula, els interessats, siguin els productors, els distribuïdors a Espanya o els distribuïdors internacionals, han de complimentar els dos passos següents:

Omplir el formulari pertinent que es troba en la secció corresponent de la web del festival (www.bcnfilmfest.com).
Enviar una còpia de visionat, preferiblement en versió original subtitulada en espanyol, a l’organització del festival. Aquesta còpia es pot facilitar enviant un enllaç de reproducció amb la seva contrasenya d’accés a l’adreça de correu electrònic que s’indica en l’apartat d’inscripció de la web del festival.

La data límit per a rebre formularis d’inscripció i còpies de visionat és 1 de febrer de 2018. 

Produccions