Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

One Shot-Terrassa City of Film

21/10/2020 - 27/10/2020

Dates límit:

Inscripció de films

10/10/2020

Més informació:

El One Shot Terrassa City of Film és un festival de cinema que retoma l’antic Certamen del Pla Seqüència organizat a Terrassa entre el 2004 i 2012. Així que aquesta és la nova 10ª Edició del festival.
 
La particularitat d’aquest festival és que NOMÉS ACCEPTA CURTMETRATGES EN PLA SEQUÈNCIA. Què significa? Com és ben sabut, consisteix en explicar una història – almenys de 3 minuts de duració - en un sol pla, com s’entén: sense tallar o editar la imatge.
 
Al 2017, Terrassa va ser seleccionada com a "Ciutat Creativa de Cinema de la UNESCO", un reconeixement que només tenen 17 ciutats al món. Això ens mou a recuperar un passat que és el que ens ha portat fins on som ara.
 
El 27 d’Octubre és el "Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual". És per això que el festival tindrà lloc durant la setmana del 21 al 27 d’Octubre de 2020, formant també part de la "3a Setmana de Cinema de Terrassa" en la que tota la ciutat s’involucra en activitats de cinema. El festival es celebrarà en el Cinema Catalunya, el principal cinema de Terrassa i part dels "European Cinemas", i altres llocs del centre de la ciutat, on els visionats públics, entrevistes i col·loquis i altres sessions completaran el festival fins la seva Sessió de Clausura i la Gala de Premis.

S’establiran dues categories: "Junior" (fins als 17 anys) i "Sènior" (a partir dels 18 anys). La data límit per inscriure una pel·lícula per qualsevol categoria és el 10 d’Octubre de 2020. El festival no cobrarà cap taxa d’inscripció, essent gratuïta la participació.

Per qualsevol dubte o pregunta contacteu al oneshot@terrassacityoffilm.com.