c/ Mestre Nicolau, 23, entresol
08021 Barcelona
Tel. (+ 34) 935524940 - Fax: (+ 34) 935524953
www.catalanfilms.cat
info@catalanfilms.cat
  • Imprimir

5 produccions catalanes participen al Giffoni Film Festival

'Al otro lado del muro', 'No és país per joves', 'Morning Cowboy', 'Mine', 'La propera pell'
29/06/2017
En festivals
Giffoni

El festival italià Giffoni Film Festival (14-22 Juliol. Giffoni Valle Piana) que ofereix el millor de la producció cinematogràfica internacional dirigida als nens, joves i famílies ha seleccionat cinc produccions catalanes.

La propera pell d'Isaki Lacuesta i Isa Campo (Corte y Confección de Películas,La Termita Films,Bord Cadre Films, Sentido Film) es podrà veure a la secció Generation +16. Mentre que el curtmetratge Morning Cowboy de Fernando Pomares i Elena Pomares (Travelogue Studios), que forma part del programa Shortcat 2017 es projectarà a la secció Generation +18.

També ha estat seleccionat a la secció Gex Doc el documental premiat a Hot Docs, Al otro lado del muro de Pau Ortiz (Intactes, Bambú Audiovisual) .

Finalment, a la secció Masterclass participaran les coproduccions Mine de Fabio Guaglione i Fabio Resinaro (Roxbury, Mercurio Domina, S.R.L., Mine Canarias, A.I.E., The Safran Company) i No és país per joves de Giovanni Veronesi (Neo Art Producciones, Paco Cinematografica, Rai Cinema).

 

 


Festivals o mercats relacionats

66