c/ Mestre Nicolau, 23, entresol
08021 Barcelona
Tel. (+ 34) 935524940 - Fax: (+ 34) 935524953
www.catalanfilms.cat
info@catalanfilms.cat
  • Imprimir

31 produccions catalanes al festival DocsBarcelona

Nova secció Catalan ShortDocs
20/04/2017
En festivals
DocsBarcelona

Avui s’ha anunciat la programació del DocsBarcelona, festival de documental que tindrà lloc del 22 al 28 de maig. Hi participaran un total de 31 produccions catalanes així com 12 projectes seleccionats per les activitats d’indústria que es desenvolupen al mercat.

A la Secció Oficial - Panorama trobem Grab and Run de Roser Corella produida per Moving Mountains Films. A la Secció Oficial – Latitud hi ha 4 produccions catalanes. Desde que bailas d’Álvaro Torrelli i Beatriz Osorno (ESCAC Films), Al otro lado del muro de Pau Ortiz (Intactes, Bambú Audiovisual), Classe valenta de Victor Alonso Berbel (Compacto, Fractal 7, Universitat Pompeu Fabra) i Sasha de Fèlix Colomer (ESCAC Films).

Fora de competició, a la Secció Especial trobem Les 7 vides d’Eduard Toda de Manuel Vinuesa, Toni Orensanz i Ramon Masip (Videoproducions Mabs SLU). I a la secció Doc 4 Teens trobem Astral de Jordi Évole (Producciones del barrio) i Refugi Dresden de Xuban Inxaustegui (DSS2016, Mediapro).

A la secció DOC-U, dedicada a la producció documental universitària de Catalunya, hi trobem produccions de la Universitat Pompeu Fabra, Gezurra, una historia de brujas d’Eduardo Pèlach Alonso, No por su cante  d’Alba Gómez i Margarites d’Anna Valentí; de la Universitat Ramon Llull, 9 veranos de laia Canadell i Mamá, siempre de Dana Natera; de la Universitat Autònoma de Barcelona amb Perdent el sud de Judit Sabaté i Aleix Berto; de la Universitat de Barcelona, Lugus d’Andrea Díaz i Eterna promesa de Marco Emiliani; i de l’EMAV amb Viral de Ian Grau.

Finalment, aquest any es presenta la secció especial Catalan ShortDocs promoguda pel Pro-Docs. En ella hi ha un total de 13 curtmetratges:

Terra frágil de Carles Brugueras, Rose Kowalski, Judith Miralles, Eva Noguer, Anna Basagaña (Polar Star Films)

Take me to the moon de Enric Ribes i Oriol Martínez (La Lupa Produccions Audiovisuals)

El cerco de Ricardo Íscar (Paral·lel 40, UPF, CECC)

Si jo tingués una vaca de Norma Nebot (Boogaloo Films)

Paral·lel 10 d’Andrés Duque (Andrés Duque)

Odysseus Gambit d’Àlex Lora (Inicia Films)

El somriure amagat de Ventura Durall (Nanouk Films)

101 de Lluís Miñarro (Eddie Saeta)

Godka Cirka, un forat al cel d’Àlex Lora i Antonio Tibaldi (Inicia Films)

Puño y metal de Víctor Alonso (UPF)

Notes From Sometime, Later, Maybe de Roger Gómez i Dani Resines (El Cangrejo)

L’equip petit de Roger Gómez i Dani Resines (El Cangrejo)

Con Sandra de Raúl Cuevas (Nanouk Films)

Documentació

Festivals o mercats relacionats

63