c/ Mestre Nicolau, 23, entresol
08021 Barcelona
Tel. (+ 34) 935524940 - Fax: (+ 34) 935524953
www.catalanfilms.cat
info@catalanfilms.cat
  • Imprimir

Quatre produccions catalanes seleccionades a Sheffield Doc/Fest

El festival es celebra del 9 al 14 de juny
01/06/2017
En festivals
In loco parentis

El festival de documentals Sheffield Doc/Fest (9-14 de juny) inclou en la seva programació quatre documentals catalans.

El llargmetratge La Chana de Lucija Stojevic (Noon Films, Bless Bless productions) que va tenir la seva premiere mundial al festival IDFA on es va endur el premi del públic participarà a la secció Doc/Think del festival. Mentre que Política, manual de instrucciones de Fernando León de Aranoa (Mediapro, Reposado Producciones Cinematorgáficas) es podrà veure a la secció Doc/Think, El documental ha passat ja per festivals com Berlin, Toronto o Guadalajara.

Per la seva banda, la co-producció catalana In Loco Parentis de Neasa Ní Chianáin i David Rane (Gris Medio, Raidió Teilifís Éireann RTÉ, Soilsiu Films), estrenada mundialment al Festival de Sundance, ha estat seleccionat a la secció Doc/Love.

Finalment, el curtmetratge documental Riders of the Well of Death d'Erik Morales (Canada, Early Man Films) es projectarà a la secció dedicada a Índia, Doc/India.

En el marc del festival, es celebra també el mercat de finançament, vendes i distribució on seran presents tres empreses catalanes: Lukimedia, Polar Star Films i Televisió de Catalunya.


Festivals o mercats relacionats

135