Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Detectiu

Acabada

productores

Ptge. Tona 10
08023 Barcelona, Catalunya

Contacte Olivia de la Fuente

+34 932 840 719
fax: +34 932 195 117

+ informació

Carrer de la TV3, s/n
08970 San Joan Despí, Catalunya

Contacte Victor Carrera

+34 934 999 333
fax: +34 934 731 563

+ informació

detalls de producció

  • Any: 2007

  • Tipuslogia: Documental - Docusèrie

  • Gènere: Experimental / Creatiu

  • Públic: Tots els públics

  • Durada: 30.00 '

  • Versió original: Català

  • Format: Color, HD, Dolby Digital,

  • Estat: Acabada

equip tècnic i artístic

sinopsi

Ramon Duarte va fracassar com escriptor de novel·la negra. No tenia facilitat per inventar-se casos. Ara, ha decidit resoldre'ls.
Després d'aquesta frase un client obre la porta i entra al despatx del detectiu. El client planteja un cas i se'n va confiant que Ramon Duarte aconseguirà desvetllar el misteri. A partir d'aquí el detectiu començarà a buscar les pistes que l'ajudaran a resoldre el cas. Aquest és l'inici de cada un dels tretze episodis de la sèrie Detectiu.
El protagonista, Ramon Duarte, després que no ha tingut èxit en el món literari, decideix convertir-se en investigador privat. Creu que aquesta professió li proporcionarà el material necessari per tornar a enfrontar-se al full en blanc algun dia. Els casos a què s'enfronta són força peculiars i diferents als que investiguen la majoria de detectius. No es pot involucrar en la investigació de crims. En aquest país, aquesta és una parcel·la reservada únicament a la policia. Duarte investiga fets quotidians però a la vegada plens de misteri: des de l'origen d'un missatge en una ampolla fins a quin ha estat el destí dels músics d'una antiga banda de rock.
Tot i que Ramon és un detectiu novell, utilitza la seva intuïció i sentit comú per tal de resoldre els misteris. També compta amb l'ajuda d'un col·lega de professió, Vicente Corachán. Vicente, detectiu amb anys d'experiència, l'aconsella a l'hora de dur a terme algunes de les seves investigacions.