Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Foc

Luís Marías

Estrenada

productores

Veneras 9, 7º
28013 Madrid, Espanya

Contacte Mariela Besuievsky

+34 911 023 024
fax: +34 915 428 710

Tendería 3, 4º B
48005 BILBAO, Espanya

Distribuïdora nacional

Veneras 9
28013 Madrid, Espanya

Contacte

detalls de producció

 • Any: 2014

 • Tipuslogia: Ficció - Llargmetratge

 • Gènere: Thriller

 • Públic: +18

 • Durada: 100.00 '

 • Versió original: Castellà

 • Altres versions disponibles: Castellà , Català

 • Format: Color, HD, 2D Digital, Digital 5.1,

 • Estat: Estrenada

equip tècnic i artístic

amb el suport de

 • ICAA (Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales)

 • Consejería de Cultura del Gobierno Vasco

sinopsi

Carles és policia . Un dia , una bomba al seu cotxe mata la seva dona i deixa sense cames a la seva filla de 10 anys. Ell resulta intacte .
11 anys més tard viu en una altra ciutat , té un altre treball i la seva filla sembla haver superat aquell dur trauma , encara que certes seqüeles siguin inesborrables . Després d'anys de sever tractament psicològic , també sembla tornar a ser una persona a la qual han donat una segona oportunitat. Res més lluny de la realitat . En el més profund del seu ésser només hi ha cabuda per a un sentiment que consumeix als altres : l'odi . I un únic objectiu : la venjança .
11 anys ha estat madurant aquesta venjança . Fins que veu l'ocasió idònia per dur-la a la pràctica. Es donen per fi totes les circumstàncies que ha estat esperant amb paciència. L'etarra que va assassinar la seva dona i va mutilar la seva filla està a la presó per aquell i altres delictes des de fa anys Però el pla de Carlos és que senti i pateixi exactament el que ha sentit i patit ell . Només així pensa poder lliurar-se del turment en què viu . No li importen les conseqüències posteriors de la seva venjança . No li importa que li tanquin , o que mori . Al cap i a la fi , mort se sent i als morts no se'ls pot treure. La seva malaltissa convicció és que algú va encendre dins d'ell una foguera que encara crema i tot ho ha consumit .
El seu pla és senzill , guanyar-se la confiança de Oihana , la dona de l'etarra i el seu fill , Aritz , que té síndrome de Down i que en l'actualitat viuen a Lekeitio . Guanyar-se la seva confiança , fins el seu afecte , per així fer-los encara més mal i que es preguntin el que ell s'ha estat preguntant cada dia d'aquests anys : Per què ? El que Carlos descobreix és que tant Oihana com Aritz també són víctimes del seu passat . Més del que ell podria pensar També les seves vides han estat destrossades i estan pagant dia rere dia . Però Carles no vol escoltar , només venjar-se.
No s'adona que l'odi i la venjança són aquest foc que tot ho consumeix ; creix i creix , com una fera que es va alimentant de noves víctimes. les seves flames s'estenen deixant només cendres al seu pas. Pensa matar Oihana i mutilar el seu fill.


Festivals

Gijon International Film Festival 2014


Espanya - Gijon

21/11/2014 - 29/11/2014