Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Abel Jazz

Abel Jazz es sinònim de versatilitat artística i sobretot musical.

Compositor, productor, músic, cantant, video bloguer, en definitiva, un artista d’inclassificable estil que al llarg de la seva carrera ha desenvolupat tot tipus de treballs musicals per a diferents artistes, projectes, pel·lícules, videojocs etc.

Edita el seu primer àlbum a l’edat de 19 anys, de la mà del popular locutor de radio Jose Antonio Abellán que s’enamora del seu talent musical y col·loca el seu primer single en lo més alt de la llista d’èxits de Cadena 100. Al 2001 llença el seu segon àlbum en solitari “Sentirás” produït per Kike Eizaguirre on compta amb músics del més alt nivell que en aquell moment acompanyaven a artistes de la talla de Miguel Bosé, Sergio Dalma, Sabina, Miguel Rios o Luz Casal d’entre altres. Però es a partir de 2003 quan la carrera d’Abel Jazz dona un gir professional adentrant-se de ple al món de la producció i la composició musical per a altres artistes, pel·lícules, videojocs, publicitat, etc…

A partir d’aquest moment no hi ha hagut estil musical que se li resisteixi, ha realitzat varis treballs per a diferents bandes sonores entre les que cap destacar, composicions per a “Mucha Sangre” de Pepe de las Heras , “El Cid La Leyenda” de José Pozo, “Gisaku” de Baltasar Pedrosa, “Battle Games” de Tony Higueruelo, “Inquietante” de Santi Suarez y David Fernandez d’entre altres. La seva música ha sigut capçalera de diferents campanyes de publicitat per a diferents marques com Seat, Chrysler, Audi, Metrobacesa, Frontaura, Ubae, La Maquinista, etc. Ha sigut director musical de varis espectacles musicals per a centres comercials amb més de 60.000 espectadors. Professor de producció musical, piano modern i canto teràpia a diferents centres y master class. Treballa como compositor i productor musical para diferents artistes i estils que van des del Pop, Rock, Metal, Flamenco, Rap, Dance, Música electrònica i en tots ells aconsegueix nedar com a peix a l’aigua. (Mennina, Suniverst, Yonki Love, DiosA, Mel, Oscar Araujo, Álbert García etc…)

A l’actualitat lidera la banda d’Elegant Metal Rock DiosA amb la que cap destacar la seva recent col·laboració amb el popular raper i actor Juan Manuel Montilla El Langui de La Excepción.

Te un canal de Youtube que compta milers de seguidors a tot el món on cada setmana ofereix un nou vídeo, sense deixar de banda les composicions i produccions musicals per a altres artistes, publicitat, radio, televisió i cinema.

En definitiva un creador incansable capficat en viure fent el que més l’apassiona en el món, o com a ell mateix li agrada auto definir-se:

Abel Jazz, un treballador de l’art de l’entreteniment.

  • Mucha sangre
  • Battle games
  • Traçadors (Battle Games)
  • Causa justa
  • H0US3
Produccions a les que ha participat

2018 / Manolo Munguia

2014 / Tony Higueruelo

2013 / Tony Higueruelo

2009 / Tony Higueruelo

2003 / Pepe de las Heras